Gud og Guf - nu med påske

Fra 06. april kl. 17:00 - Til 06. april kl. 21:00
Lokation: Vind Kirke og LandsbyCenter Vind

Torsdag d. 6. april er der alletiders mulighed for at fejre påsken i Vind.
Der er gudstjeneste i kirken med Gud og Guf, herefter vil der være spisning i LandsbyCenter Vind.

Påskefest og  Gud og Guf smelter sammen i Vind

Torsdag d. 6. april er der alletiders mulighed for at fejre påsken i Vind. Der er gudstjeneste i kirken med Gud og Guf, herefter vil der være spisning i landsbycenter Vind. Gud og Guf er en gudstjeneste hvor alle kan være med, men hvor børnene får det glade budskab igennem både hoved, hænder og mave. Læs mere om Gud og Guf på Vindkirke.dk

I år vil vi prøve noget nyt. Tidligere år har vi på langfredag haft en ekstra spændende gudstjeneste, men vi oplevede at mange prioriterede familieliv og påskefrokoster højere.  I år laver vi derfor en slags før fest, så vi stadig kan mindes påskens temaer og begivenheder, og være sammen om et måltid.

Påsken er fra gammel tid en særlig vigtig højtid i den jødiske og kristne kirke. Påsken stammer fra den jødiske fest pesach, der markerer udfrielsen fra af Egypten. For kristne er det imidlertid højtiden, hvor Jesu død og opstandelse fejres.

Måltidet vil være inspireret af det oprindelige påskemåltid, hvor de forskellige retter har symbolsk betydning.  Påskemåltidet kan spises til minde om skærtorsdag, hvor Jesus afbrød sit påskemåltid og oprettede den nye aftale: Nadveren.

Menighedsrådet og Vinds madhold laver maden, kom og vær med, der er gudstjeneste kl. 17. Man må meget gerne tilkendegive intension om at deltage på begivenheden på Facebook eller mail til maria@gammelvind.dk