Ministerbesøg og ulvedebat

LandsbyCenter Vind trak mange tilhørere til en aften med fødevare- og miljøminister Esben Lunde Larsen (V) og efterfølgende ulvedebat.

Mere end 100 mennesker fandt mandag d. 9. april vej til LandsbyCenter Vind til oplæg fra miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V), der fortalte om livet som minister.

Han blev efterfulgt af et oplæg fra Hans Peter Hansen, som er forsker og tilknyttet Center for Adaptiv Naturforvaltning under Aarhus Universitet. Hans Peter Hansen er i den forbindelse projektleder på 'Projekt Ulvedialog'. En gruppe borgere, der bor og lever tæt på ulven, har været involveret i dette projekt. Sven Erik Ramsgaard bidrog med et indlæg om konklusioner og forslag til ulveforvaltning, som denne gruppes arbejde har resulteret i.

Klik her, og læs Herning Folkeblads omtale af arrangementet (10. april 2018).

Klik her, og læs om 'Projekt Ulvedialog'.

Læs mere om ulven, og bidrag evt. selv med observationer:

ulveatlas.dk præsenteres den nyeste viden om ulven i Danmark. Naturhistorisk Museum i Aarhus står bag hjemmesiden. Gå ind på siden, og læs mere om ulven - også hvordan du indberetter eventuelle egne observationer.

 


Billeder fra arrangementet: