Flagallé i den aflyste Landsbyfestuge

Kære beboere i Vind og omegn

Vind Idrætsforening, samt så mange andre, er rigtig kede af at Landsbyfesten 2020 måtte aflyses.

Vind Idrætsforening vil gerne markere denne uge på trods af årets aflysning. Flagalleen vil nemlig flage hele ugen lige som den altid gør under Landsbyfesten. Flagalleen flager altid Pinsedag og Grundlovsdag.

Der vil også være en begravelse i løbet af ugen, men de andre 4 dage er på foranledning af Idrætsforeningen. Vi vil rigtig gerne, at når i går eller køre igennem byen i løbet af ugen, tænker på de værdier og fællesskaber vi har opbygget. Vi flager for alle de frivillige, der havde et færdig Landsbyfest program klar til os alle. Tillige vil vi også minde Jer om, at uden Jeres opbakning og støtte omkring Landsbyfesten gør, at der vil være en ny Landsbyfest i 2021.

Flagalle