Corona Nyt fra gymnastikudvalget i Vind

Regeringen og myndighederne er kommet med en række nye tiltag i lyset af, at antallet af corona-smittede stiger. Det betyder blandt andet at i hele landet er forsamlingsforbuddet fra mandag d. 26/10 sænket til 10 personer. Grænsen er dog stadig 50 personer for idræts- og foreningsarrangementer uden overnatning for børn og unge under 21 år. På voksenholdene er grænsen 10 personer incl. træner.

På baggrund af dette har vi i gymnastikudvalget besluttet følgende ifht vores hold:

 • Voksen/barn:
  Fortsætter uændret. OBS at der må kun deltage én voksen pr. barn. Der må ikke være søskende med til træningen.
 • Spilopholdet:
  Fortsætter uændret. OBS at der må ikke være forældre tilstede under træningen, ej heller udenfor salen. Aflevering og afhentning foregår ved døren hvor trænere og hjælpetrænere tager imod jeres barn og sender det ud til jer igen når de er færdige. Dvs. ingen forældre indenfor i Landsbycentret. Hold god afstand når I venter udenfor.
 • MGP-holdet:
  Fortsætter uændret. OBS at der ikke må komme forældre ind i Landsbycentret ved aflevering og afhentning. Hold god afstand hvis I venter udenfor.
 • Tons og Leg:
  Fortsætter uændret. OBS at der ikke må komme forældre ind i Landsbycentret ved aflevering og afhentning. Hold god afstand hvis I venter udenfor.
 • Dameholdet:
  Holder pause de næste 4 uger.
 • Karleholdet:
  Holder pause de næste 4 uger.
 • Fysioflow:
  Fortsætter med opdeling i 2 hold der træner adskilt i salen. Der benyttes særskilt indgang og toiletter for de 2 hold og salen er opdelt med skillevægge. Deltagerne har selv deres udstyr med frem og tilbage fra gang til gang.
 • Yoga:
  Fortsætter med opdeling i 2 hold som træner på forskellige tidspunkter. Deltagerne har selv deres udstyr med frem og tilbage fra gang til gang.
 • Balance i Sundhed:
  Fortsætter uændret.

Ovenstående er gældende i de 4 uger hvor forsamlingsforbuddet er gældende. Herefter ser vi hvordan vi så skal forholde os.

Vi håber at der er forståelse og opbakning til ovenstående. Ved spørgsmål eller kommentarer kan Ditte Knudsen Andersen kontaktes på. tlf.: 51522074 eller mail. f6819@hotmail.com.

Med ønsket om at vi passer godt på hinanden og holder os så aktive som muligt i en tid med udfordringer.

Gymnastikudvalget i Vind