Salg af gødning, kalk og algefjerner

Så er det snart tid til igen at komme i haven. I de sidste mange år er vi fra Lions Trehøje Vest kommet rundt i Vind og har ringet på jeres dør for at høre om I vil købe gødning med mere.

På grund af Covid 19 er vi desværre nødt til at gøre det lidt anderledes i år. Vi sælger stadig gødning, og vi bringer det også hjem til jer, men I er desværre nødt til at bestille det hos os. Det kan I gøre ved enten at sende en sms til Lars på 60110250 eller en mail på fam.kjeldsgaard@gmail.com

Lars leverer i weekenden mellem 10-12 eller efter aftale.

I fortæller hvor vi skal sætte det og betaling kan foretage med Mobilepay.

Priser:

15 kg  NPK gødning 14-3-15 125 kr.
15 kg  Svovlsur ammoniak 100 kr.
15 kg  Almindelig havekalk 35 kr.
15 kg  Granuleret havekalk 45 kr.
5 l  Algefjerner 100 kr.


Kontaktpersoner:

Vind: Lars Kjeldsgaard, mobil 60110250

Enhver krone der kommer ind fra Lions aktiviteter bliver anvendt til velgørende formål. Lions anvender ingen indsamlede midler til administration.

Når du støtter Lions skaber du mulighed for at vi kan støtte vanskeligt stillede. Lions Trehøje Vest væsentligste indtægtskilde er det årlige gødningssalg. Vi vil gerne takke alle der støtter denne gode sag, og dermed giver os mulighed for at støtte andre. Udover gødningssalget arrangerer vi bl.a. julelotteri og banko spil. Vi har også en slagsvogn og toiletvogn som vi udlejer.


 Se/udskriv hele opslaget her: Gødningssalg 2021 Vind.pdf