Nyt om Vindpark Frydendal

19. december:

Byplan- og Bosætningsudvalget besluttede på mødet 19. december 2022 hvilke projekter, der skulle arbejdes videre med, og hvilke der ikke bliver behandlet yderligere på nuværende tidspunkt. Se referatet fra mødet her: Referatet fra udvalgsmødet 19. december 2022 (punkt 186)

24. oktober:

En lille arbejdsgruppe, bestående af Bjarne Pedersen, Per Kamp, Carsten Bjerrum, Bo Larsen og Lotte Møller Larsen, har i forlængelse af orienteringsmødet om Vindpark Frydendal drøftet et bud på en bæredygtig løsning til gavn for vores lokalområde såvel som for samfundet. Vi har derfor udarbejdet et høringssvar, som er sendt til Herning Kommune.

Se høringssvaret her: Høringssvar Vindpark Frydendal.pdf


 

Afstemningsresultatet foreligger om hvorledes stemningen for Vindmøllepark Frydendal er i Vind Sogn.
Resultatet og bestyrelsens konklusion kan ses her


Momentum har oprettet en hjemmeside i forbindelse med Vindpark Frydendal. Formålet med hjemmesiden er, at den skal tjene som informations- og kommunikationsside med de involverede beboere og interessenter. Se siden her: vindparkfrydendal.dkHer
er Hernings Kommunes informationer om de 11 energiprojekter, som er udtaget i hele kommunen.


Herning Kommune afholder informationsmøde om alle 11 energiprojekter.
Arrangementet afholdes i MCH Herning Kongrescenter, mandag den 26. september
Tilmeld dig og deltag i informationsmøde arrangeret af Herning Kommune
Der er tilmeldingsfrist 22. september


I perioden frem til 24. oktober er der desuden mulighed for at give input direkte via linket nedenfor:
herning.dk/borger/natur-miljoe-og-klima/projekter-om-natur-og-miljoe/solceller-og-vindmoeller/giv-os-dit-input/