Momentum Energy inviterer til informationsmøde

Fra 13. oktober kl. 17:30 - Til 13. oktober kl. 21:00
Lokation: LandsbyCenter Vind

Kære borgere i Vind, Sørvad og Ørnhøj

Momentum Energy Invest ApS inviterer hermed til informationsmøde om vindmølleprojektet Vindpark Frydendal, som er indsendt som projektforslag til Herning kommune. Forslaget går efter 9 møller på 150 m i totalhøjden med hver især 4.2 MW installeret kapacitet. Kommunen har i foråret 2022 modtaget i alt 30 projektansøgninger. Byplan- og Bosætningsudvalget vedtog på mødet d. 20. juni 2022, at der arbejdes videre med 11 af de 30 energiprojekter, deriblandt også med Vindpark Frydendal.

På mødet besluttede udvalget desuden, at der for de 11 projekter, skal laves en yderligere screening med inddragelse af borgerne, for at afdække miljøspørgsmål og lokal opbakning. Herning Kommune har derfor inviteret borgerne til at komme med deres inputs vedrørende energiprojekterne i perioden d. 14. september til d. 24. oktober. Se mere hér: www.herning.dk/energiprojekter

Momentum Energy Invest ApS vil derfor benytte informationsmødet til at give borgerne det bedst mulige grundlag for at tage stilling til projektet.

I finder yderligere information om projektet via link til Vindpark Frydendals hjemmeside: https://www.vindparkfrydendal.dk/ , her kan I læse mere om lokale tiltag der medfølger projektet med bl.a. ”Lokal Fond”, investeringsmuligheder og meget andet, som vil blive belyst på informationsmødet.

Informationsmøde:

Informationsmødet afholdes d. 13. oktober 2022 kl. 17.30 i LandsbyCenter Vind, på adressen Holstebrovej 20, Vind, 7500 Holstebro.

Lettere traktement:

Mødet starter med et lettere traktement, hvorfor tilmelding er nødvendig og efter først til mølle princippet. (Max 150 personer). 

Tilmeldingsfrist er 10. oktober 2022

For at tilmelde jer informationsmødet bedes I derfor venligst skrive til følgende Email-adresse med oplysninger om navn(e) på alle deltagende personer: rijad@momentum-gruppen.com

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüssen

Rijad Avdagic

Team Leader, Project Development